Resultat och händelser 2014

Fairfax U' Got The Power "Uffe" BIR & BIS 2:a SSRK Rättvik den 9:de nov. Rasdomare: Kjell Svensson BIS-domare Anna Geschwint Eriksson
Fairfax U' Got The Look "Ulla" var också med i Rättvik och inte så mycket sämre 2:a bästa tik med HP.
"Rosette" tog sin 3:je etta på WT uppe i Rättvik den 5 oktober...
"Rolle" Tog också en etta på WT uppe i Rättvik 5 okt...
Fairfax True Gold "Tilla" och hennes matte Anna kan nu sätta titeln LP1, framför namnet..Falu Brukshundklubb 13 september -14.
Den 22 juni föddes så Rosetterna! Efter besök på Strömsholms Djursjukhus, och Rosette's andra kjesarsnitt ! Kom vi i alla fall hem med valpar denna gång !
Den 20 juni föddes Fairfax U-kull ( Jako's Hurricane/ Fairfax Sugar Top och den 22 juni efter ett kjesarsnitt föddes Fairfax V-kull ( Ch. Festival's Boomerang / Fairfax Rosette Made In Gold.
Vestafjell's Peter Pan "Petter" BIR- valp på inoff. utställning på Malungs Kennelklubb 17 maj.
Fairfax Tom Tits " Tello" debuterade i Öppen klass, SSRK Högbo den 16 mars. Excelent och placerad 4:a. Domare: Tina Angrell
16 mars debuterade "Petter" i utställningsringen. SSRK Högbo. Placerad 2:a med HP, två dagar efter sin 4-månaders dag. Domare: Tina Angrell
Den 12 januari, var vi och hämtade denna juvel. Han är uppfödd av Laila Otterstad, Norge och är e. NUCH & S(u)UCH Jako's Nordic Charm u. Fenwood Elles Belles.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.06 | 20:28

intresserad av ev kommande golden omplacering, Haft tre goldenomplaceringar,
Pigga pensionärer med naturintresse!

...
24.05 | 09:56

Hej!

Jag letar efter en valp då vår käraste flat blev en änglahund förra året. Mycket van med hundar samt har ett intresse för hundsport.

...
11.04 | 12:27

Hej.

Vi är en familj med två barn (10 och 13 år) som letar efter en ny familjemedlem. Jag jobbar som sjuksköterska och min man som betongarbetare i en liten fabrik med möjlighet att ta med sig hunden.

Vi är intressande av en ljus golden, en hane med p

...
01.04 | 13:57

HEJ Vi letar valp och har ni någon kull på gång är vi jätteintresserade. Vi har hundvana och är en trygg familj med gott om plats och tid för en hund.

...
Du gillar den här sidan